Ce Alegem pentru Noua Sufragerie - Canapea sau Coltar?


Suntem cu totii constienti ca piesa de rezistenta din livingul dumneavoastra  a fost si va ramane canapeaua, aceasta reprezentand, conform studiilor, cel mai bine vandut obiect din lume. Achizitionarea canapelei perfecte este intotdeauna o operatiune complicata, care necesita luarea in calcul a mai multor tipuri de factori: bugetul, modelul, functionalitatea, culoarea sau materialul sau marimea raportata la spatiul pe care il aveti disponibil. In prezent se mai poate pune o intrebare in momentul achizitionarii canapelei: sa achizitionez o canapea clasica sau sa optez pentru un coltar, element din ce in ce mai popular. Modul de amenajare a locuintelor este intr-o continua schimbare, acest lucru fiind reflectat si de cresterea din ce in ce mai mare a popularitatii coltarelor. Daca aveti probleme ce pornesc de la utilizarea ineficienta a colturilor camerei, spatii ramase adesea neocupate, coltarele reprezinta solutia cea mai la indemana pentru a scapa de aceasta problema. 

Canapelele de colt sunt piese de mobilier deosebit de practice, potrivite pentru persoanele carora le surade ideea de multifunctionalitate si de estetica in acelasi timp. Daca optati pentru o canapea, ideal ar fi ca aceasta sa fie una extensibila, pentru a profita de numeroasele avantaje pe care aceasta vi le ofera.Canapeaua extensibila reprezinta solutia ideala pentru dormitoarele,  livingurile sau locuintele mici. Aceasta ofera mai mult spatiu, un loc in plus de dormit si o puteti gasi intr-o varietate de stiluri, culori si material. Cu siguranta, din multitudinea de oferte, veti gasi canapeaua compatibila cu interiorul casei dumneavoastra. De asemenea, daca locuinti intr-o gasoniera de exemplu, alegerea unei canapele extensibile va oferi mai mult spatiu camerei si veti scapa cu mult mai ieftin decat daca ati fi achizitionat un pat cu saltea. Mobdeco, magazin specializat in vanzarea de mobilier si decoratiuni interioare, va ofera un mic sfat: 

Atunci cand alegeti o canapea extensibila trebuie sa fiti foarte atent  la sistemul de extensie si sa aveti grija sa fie de calitate si bine prins. In cazul in care optati pentru un coltar, acesta fiind in tendințe si mai sofisticat, trebuie sa fiti foarte atenti la anumite aspecte. Trebuie sa fiti constienti ca acestea sunt și mai scumpe, mai ales atunci când sunt comandate pentru a se configura într-o anumita pozitie. Un alt element de care trebuie sa tineti cont este faptul ca un colțar nu ofera prea multa flexibilitate. Elementele lui sunt, in general, greu de mutat mai ales daca nu dispuneti de un spatiu mai mare care sa permita in voie modificari. Mobdeco va pune la dispozitie o multime de combinatii care se pot mula exact pe gustul dumeavoastra si al intregii familii. Online veti putea gasi o multitudine de canapele si coltare living cu un design modern si contemporan, de dimensiuni variate si cu un grad mare de confort, unde va veti putea odihni la fel de bine ca in patul din dormitor.