Dispozitive de Vaporizare


Tipuri de dispozitive de vaporizare pentru tigara electronica. Unul dintre aspectele pe care trebuie sa le stiti despre o tigara electronica este acela ca ea se gaseste in trei tipuri, caracterizata de dispozitivul de vaporizare. Aceste tipuri sunt, cu atomizoare, cartomizoarele si clearomizoare tank. Cel mai folosit tip al acestor tigari electronice este acela care contine un cartomizor. Acesta trebuie incarcat cu ajutorul unei seringi, prin a extrage lichidul din rezerva pe care o ai si introdusa, mai apoi, in dispozitivul respectiv. Acest tip de tigara electronica cu cartomizor este recomandat pentru acele persoane care doresc o inhalare mai usoara a vaporilor, aceasta avand o rata mai mica de eliberare a vaporilor. Dupa 5 sau 6 incarcari, atunci cand cartomizorul dezvolta o culoare maronie, acesta trebuie schimbat, pentru a dispune de gustul pe care il doriti. Desigur, acest fapt poate fi datorat si de lipsa lichidului sau, totodata, din cauza bateriei, aceasta putand fi descarcata. Un alt tip destul de comercializat si, de asemeni, folosit de tigara electronica este atomizorul.

Acesta se incarca direct cu lichid, fiind foarte usor de utilizat. Precum cartomizorul, atomizorul functioneaza pe un principiu destul de simplu, lichidul este introdus in cartus, acesta fiind retinut de burete si, mai apoi, se scurge in atomizorul propriu-zis pentru a fi vaporizat. Atomizorul produce o cantitate mare de vapori si a fost unul dintre cele mai folosite tipuri de tigara electronica. De asemeni, acesta asigura, de cele mai multe ori, o forma similara unei tigari normale, fiind preferata, adeseori, de majoritatea persoanelor care vor sa renunte la viciul pe care l-au avut. Cu toate acestea, atomizorul poate sa nu fie in regula, acest lucru putand fi verificat prin a introduce o baterie nou incarcata si prin a incarca cartusul. Daca, dupa toate aceste operatiuni, tigara electronica nu functioneaza, atunci atomizorul poate sa fie centrul problemei. Acest lucru poate fi rezolvat prin a desuruba atomizorul, sa scoateti cartusul din el, sa suflati pe partea unde se insurubeaza, sa fie scuturat foarte bine pentru a goli atomizor si sa se introduca doua picaturi de lichid.

Daca, totusi, nici dupa aceste operatiuni atomizorul nu functioneaza, inseamna ca s-a ajuns la limita sperantei de viata a acestui si va trebui sa procurati un altul. Ultimul tip de tigara electronica si, totodata, cel mai nou este reprezentat de clearomizare tank. Acestea, spre deosebire de atomizoare si cartomizoare, dispune de un rezervor. Desi sunt putin mai scumpe, bateriile acestori tigari electronice tin mai mult. Cu toate acestea, exista, de asemeni, baterii mai puternice si altele mai putin puternice, acest detaliu depinzand de dumneavoastra, si anume de cantitatea pe care o doriti sa o inhalati intr-o zi. Chiar si asa, exista, totodata, diferente intre modelele de tigara electronica de tipul clearomizoare tank, si anume de cantitatea de vapori pe care o doriti. Unele modele ofera o inhalare mai usoara, in timp ce altele una mai puternica, fiind, astfel, mai tari. Oricare ar fi decizia dumneavoastra, fara indoiala, oricare dintre aceste tigari electronice sunt mai sanatoase si mai prietenoase cu organismul, spre deosebire de tigarile conventionale. Asadar, nu ezita sa iti procuri unul dintre aceste tipuri de tigari electronice, pentru a putea renunta la viciul pe care il ai.